En Mikael Blomkvist, periodista i fundador de la prestigiosa revista econòmica sueca Millennium, és acusat i condemnat per difamació pels tribunals d’Estocolm. El seu delicte ha estat fer públiques una sèrie de greus acusacions contra un dels empresaris més importants del país. Abans d’entrar a la presó, però, rep una curiosa trucada: en Henrik Vanger, patriarca d’una altra de les sagues escandinaves més poderoses, li demana que investigui la desaparició quaranta anys enrere de la seva neboda Harriet. Amb l’inestimable ajut de Lisbeth Salander, una jove pertorbadora i socialment inadaptada, carregada de tatuatges i pírcings, i amb memòria fotogràfica i unes habilitats com a hacker insuperables, formarà un tàndem perfecte i junts es veuran arrossegats dins una espiral de secrets i mentides que no s’haurien imaginat mai.

Corrupció política, espionatge industrial, intrigues familiars, protagonistes inquietants, amor al límit... tots aquests són només alguns dels ingredients que fan que aquesta apassionant obra hagi estat batejada per mitjans de tot el món com la novel•la negra de la dècada i que més de quatre milions de persones ja hagin devorat les seves pàgines.
àudio: sintètica - duracion: 16h 49 m
referencias
http://www.columnaedicions.cat/ca/llibre/els-homes-que-no-estimaven-les-dones_9997.html
http://quedecosas-mg17.blogspot.com/2009/07/els-homes-que-no-estimaven-les-dones-de.html
http://enmacondo.files.wordpress.com/2009/08/larsson.jpg
Aquesta informació ha estat trobada en un domini públic gratuït esmentat a dalt, en utilitzar els enllaços, serà enviat a una pàgina externa a aquest lloc web. No ens responsabilitzem pel que faci a continuació.
Totes Les obres són propietat dels seus respectius Autors i editorials. Les imatges són propietat dels seus respectius autors, nosaltres només el fem servir amb un cap informatiu.

2 comentarios :

Anónimo dijo...

hola,
la cuarta parte esta 2 veces, no?

saludos

hoquei patins dijo...

el link http://www.megaupload.com/?d=ACRZ6I7L

está repetido. es la 4a parte 2 veces...

saludos

Publicar un comentario

Hola! soy José V. Gracias por dejar tu comentario. Si te agrado este articulo, no olvides suscribirte a la página Aquí

Toda información provista por Audiolibrogratis.com esta bajo el dominio público.
Todas las imágenes, fotografías e información en este sitio estan bajo la GNU Free Documentation License.